Hulp voor ouders
Bijzondere trajecten, voor unieke mensen.

Hulp voor ouders

Soms lukt het niet de ouder te zijn die je graag wilt zijn en zit je misschien niet lekker in je vel. Een gezin en daarnaast ook nog een drukke baan vraagt veel van je.

Wanneer het je dan niet meer lukt om geduld op te brengen voor je kind(eren), je doodmoe thuiskomt van je werk, je op maandag al naar het weekend verlangt, is het goed om hier iets aan te doen! Intraverte Reset biedt ouders een programma voor lichamelijke en psychische klachten. Deze klachten staan vaak in directie relatie met spanning. Het programma is gericht op lichamelijk én geestelijk leren ontspannen.

Intraverte Reset

Intraverte-Reset biedt persoonlijke begeleiding die gericht is op een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezonde toekomst zowel in werk als privé. Wij combineren 20 jaar ervaring uit de gezondheidszorg en re-integratie.

Tarieven en vergoedingen

In veel gevallen is de achtergrond van de vraag waarmee mensen bij ons komen arbeidsgerelateerd. Daarom is het veelal de werkgever die al of niet in overleg met de Arbodienst/bedrijfsarts /verzekeringsmaatschappij de begeleiding vergoedt.

Indien er bij de hulpvraag sprake is van een medische achtergrond  (bijvoorbeeld bij een burn-out, spanningsklachten) kan de begeleiding grotendeels worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De (psychosomatische) oefentherapie reikt je nieuwe en verrijkende mogelijkheden aan om je fysieke en mentale klachten positief te beïnvloeden en de oorzaken van ongezonde stress aan te pakken. De oefentherapie richt zich op het herstel van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en het versterken van de persoonlijke kracht en kwaliteit.

De vergoeding is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. Zie hiervoor de polisvoorwaarden bij Oefentherapie en/of Fysiotherapie of vraag onze administratie.

Meer over Intraverte Reset